Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Toiminta
 

Rautalammin Kulttuuriseuran toiminta

Rautalammin Kulttuuriseura ry on perustettu vuonna 1982. Vuosi 2023 on seuran 41. toimintavuosi. Sääntöjen mukaan Kulttuuriseuran tarkoituksena on kulttuuritoiminnan edistäminen Rautalammin kunnassa. Yhdistys järjestää kulttuuritapahtumia ja -tilaisuuksia sekä tukee paikkakunnan kulttuuriharrastuksia ja koulutustoimintaa. Yhdistyksen tarkoitus ei ole taloudellisen hyödyn tavoittelu.

 

Kulttuuriseuran visio

·         Paikkakunnan oma kulttuuri nähdään yleisesti voimavarana ja keskeisenä identiteettitekijänä

·         Rautalampi on rautalampilaisten ”kulttuurin mekka”

·         Kulttuuriseura on keskeinen toimija ja paikkakunnan identiteetin rakentaja

Rautalammin Kulttuuriseura on järjestänyt toimintavuosiensa aikana monipuolisia kulttuuritapahtumia. Toiminnalla on vahvistettu Rautalampi-henkeä ja tuettu kulttuurityöntekijöitä, niin ammattilaisia kuin harrastajiakin. Myös teatterimatkat ja konsertit ovat kuuluneet ohjelmaan.

Kulttuurin tekeminen ja harrastaminen on vuorovaikutusta – yhdessä tekemistä

Kaikista tapahtumistamme löydät tarkempia tietoja tapahtumakalenteristamme.

Tule mukaan Rautalammin Kulttuuriseuran iloiseen joukkoon, liity jäseneksi!

Jäsenmaksut vuonna 2023: henkilöjäsenet 20 euroa ja yhteisöt 50 euroa vuodessa. Voit liittyä Rautalammin Kulttuuriseuran jäseneksi maksamalla vuotuisen jäsenmaksun. Ilmoita nimesi, posti- ja sähköpostiosoitteesi maksun yhteydessä tai erikseen sähköpostitse sihteerille. Jäsenmaksut maksetaan seuran tilille FI55 5389 0740 0132 55. Sihteeri Anu Hirvonen anu.hirvonen(at)fimnet.fi