Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Toiminta
 

Rautalammin Kulttuuriseuran toiminta

Rautalammin Kulttuuriseura ry on perustettu vuonna 1982. Vuosi 2017 on seuran 35. toimintavuosi. Sääntöjen mukaan Kulttuuriseuran tarkoituksena on näyttämö-, kuvataide-, musiikki-, kamerataidetoiminnan sekä kirjoitusharrastuksen ynnä muun kulttuuritoiminnan edistäminen Rautalammin kunnassa. 

Kulttuuriseuran visio

·         Paikkakunnan oma kulttuuri nähdään yleisesti voimavarana ja keskeisenä identiteettitekijänä

·         Rautalampi on rautalampilaisten ”kulttuurin mekka”

·         Kulttuuriseura on keskeinen toimija ja paikkakunnan identiteetin rakentaja

Rautalammin Kulttuuriseura on järjestänyt toimintavuosiensa aikana monipuolisia kulttuuritapahtumia. Toiminnalla on vahvistettu Rautalampi-henkeä ja tuettu kulttuurityöntekijöitä, niin ammattilaisia kuin harrastajiakin. Myös teatterimatkat ja konsertit ovat kuuluneet ohjelmaan.

Kulttuurin tekeminen ja harrastaminen on vuorovaikutusta – yhdessä tekemistä

Kulttuurin emäpitäjä, Rautalampi, vietti 450-vuotisjuhlaansa vuonna 2011. Vuosi 2012 oli juhlavuosi Rautalammin Kulttuuriseuralle. Vietimme toimintamme 30-vuotisjuhlaa. Kaikista tapahtumistamme löydät tarkempia tietoja tapahtumakalenteristamme.

Tule mukaan Rautalammin Kulttuuriseuran iloiseen joukkoon, liity jäseneksi!

Jäsenmaksut vuonna 2021: henkilöjäsenet 15 euroa ja yhteisöt 50 euroa vuodessa. Voit liittyä Rautalammin Kulttuuriseuran jäseneksi maksamalla vuotuisen jäsenmaksun. Ilmoita nimesi, posti- ja sähköpostiosoitteesi maksun yhteydessä tai erikseen sähköpostitse rahastonhoitajalle. Jäsenmaksut maksetaan seuran tilille FI55 5389 0740 0132 55. Rahastonhoitaja Raimo Hytönen, raimo.hytonen@outlook.com