Rautalammin Kulttuuriseuran toiminta

Rautalammin Kulttuuriseura ry on perustettu vuonna 1982. Vuosi 2017 on seuran 35. toimintavuosi. Sääntöjen mukaan Kulttuuriseuran tarkoituksena on näyttämö-, kuvataide-, musiikki-, kamerataidetoiminnan sekä kirjoitusharrastuksen ynnä muun kulttuuritoiminnan edistäminen Rautalammin kunnassa.

Kulttuuriseuran visio

·         Paikkakunnan oma kulttuuri nähdään yleisesti voimavarana ja keskeisenä identiteettitekijänä

·         Rautalampi on rautalampilaisten ”kulttuurin mekka”

·         Kulttuuriseura on keskeinen toimija ja paikkakunnan identiteetin rakentaja

Rautalammin Kulttuuriseura on järjestänyt toimintavuosiensa aikana monipuolisia kulttuuritapahtumia. Toiminnalla on vahvistettu Rautalampi-henkeä ja tuettu kulttuurityöntekijöitä, niin ammattilaisia kuin harrastajiakin. Myös teatterimatkat ja konsertit ovat kuuluneet ohjelmaan.

Kulttuurin tekeminen ja harrastaminen on vuorovaikutusta – yhdessä tekemistä

Kulttuurin emäpitäjä, Rautalampi, vietti 450-vuotisjuhlaansa vuonna 2011. Vuosi 2012 oli juhlavuosi Rautalammin Kulttuuriseuralle. Vietimme toimintamme 30-vuotisjuhlaa. Kaikista tapahtumistamme löydät tarkempia tietoja tapahtumakalenteristamme.

Tule mukaan Rautalammin Kulttuuriseuran iloiseen joukkoon, liity jäseneksi!

Jäsenmaksut vuonna 2017: henkilöjäsenet 15 euroa ja yhteisöt 50 euroa vuodessa. Voit liittyä Rautalammin Kulttuuriseuran jäseneksi maksamalla vuotuisen jäsenmaksun. Ilmoita nimesi, posti- ja sähköpostiosoitteesi maksun yhteydessä tai erikseen sähköpostitse rahastonhoitajalle. Jäsenmaksut maksetaan seuran tilille FI55 5389 0740 0132 55. Rahastonhoitaja Arto Vesterinen, arto.vesterinen(at)lahitapiola.fi, Hanhiniementie 315, 77700 Rautalampi.