RUNON JA LAULUN RAUTALAMPI 28.6.-1.7.2018

TORSTAI 28.6.

klo 18.00 Taiteilija Kaija-Leena Hännisen taidenäyttelyn avajaiset, Rautalammin kirjasto

PERJANTAI 29.6.

klo 15.00 Kansainväliset perheiden olympialaiset: Leikkimielisiä kilpailuja ja mukavaa yhdessäoloa lapsiperheille urheilukentällä. Vapaa pääsy. Jär. Rautalammin kunta, Rautalammin Urheilijat ja Viekku-hanke

klo 15.00 Hengellisiä runoja: "Pekka-papin parhaat palat": Kirkkoherra Pekka Tuovinen ja rautalampilaisia lausujia. Rautalammin kirkko. Vapaa pääsy. Järj. Rautalammin seurakunta

klo 19.00 Iltamat työväentalolla Eino Leinon juhlavuoden merkeissä. Eino Leinon runotarina "Kodin kukka ja uhrikuusi". Lausuntataiteilija Matti Kaarlejärvi. Lauluja Eino Leinon runoihin, Lauluyhtye Wartetti. Puffetti väliajalla. Pääsymaksu 20e.

klo 22.00 Yön Kukkujaiset Nuapurissa. Laulellen ja rupatellen mukavassa seurassa. vapaa pääsy.

LAUANTAI 30.6.

klo 10.00 Kesätreffit: Vapaa-ajanasukkaiden ja kuntalaisten kohtaaminen kunnanviraston pihalla. Paikallisia tuotteita, palveluja, yritysesittelyjä ja kunnan tarjoamat pullakahvit. Järj. Vapaa-ajanasukastoimikunta VASTA ja Rautalammin kunta.

klo 11-> Museon 80-vuotisohjelmaa: Aikamatkatapahtuma 1930-luvulle

Avoinna näyttelyt:

Muinainen kansallispuisto (2.5.-31.12.)

Kekkonen Etelä-Konnevedellä - valokuvia UKK-arkiston kokoelmista (2.5.-31.12.)

80 vuotta suomalaisen kulttuurin puolesta - Peuran suvun taideaarteita (2.5.-31.12.)

klo 12.00 Seppeleentekokurssi: Kukkaköynnöksien ja -seppeleiden tekoa Kirkkopuistossa. Ohjaajana Vieno Mensonen. Jär. Rautalammin Martat

klo 13.00 Lasten konsertti: Laulava nukke Maddaleena. Museon piha. Vapaa pääsy. Järj. MLL:n Rautalammin osasto

klo 18.00 Kesäiltamat Rämäkällä, Rämäkkätie 50, Rautalampi. Järj. Rautalampilehti. Liput ovelta 20e, ennakkoon 15e (lippu sis. kesäisen juoman) Liveto.fi ja Arttelista Rautalammilta.

klo 18.00 iltamia tahdittaa ulkoilmalavalla Duo Aimo Konttinen ja Hannele Karjalainen

klo 19.00 alkaa hulvattoman hauska meininki, kun lavalle nousee Werner Bros

SUNNUNTAI 1.7.

klo 10.00 Kukkaiskirkko Rautalammin kirkossa. Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit kirkkopuistossa.

klo 12.00 Kirkkokonsertti, klassista sello- ja pianomusiikkia. Ohjelmassa Beethovenin, Bachin, Mozartin, Haydnin ja Manuel de Fallan sävellyksiä. Rautalammin kirkko. Esiintyjinä Timo Hanhinen, sello ja Tuula Hanhinen, piano. Käsiohjelma 15e. Järj. Rautalammin Kulttuuriseura ja Rautalammin seurakunta.

klo 14.00 Hautausmaakierros, oppaana Raimo Jalkanen.